Taxi Papendrecht
October 7, 2021
Taxi Papendrecht
October 7, 2021
Show all

Taxi Sliedrecht

Foto: Jachthaven en omgeving, Sliedrecht. Bron: Gemeente Sliedrecht.

U hebt een taxi nodig en daarom bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel taxibedrijf in de omgeving van Sliedrecht. In dat geval kan Taxi Korting Drechtsteden u uitstekend van dienst zijn! Wij regelen uw vervoer tussen Sliedrecht en diverse locaties door heel Nederland.

Als taxibedrijf hechten wij veel waarde aan de veiligheid van onze klanten. Daarom werken wij alleen met chauffeurs die in het bezit zijn van de vereiste papieren en een chauffeurspas. Dat is niet het enige, want onze chauffeurs zijn ook klantvriendelijk en betrouwbaar, zij zullen er alles aan doen om u een aangename reis te bezorgen. 

Diensten van taxibedrijf Sliedrecht

Ons taxibedrijf is gevestigd in Sliedrecht. Wij verlenen onze diensten ook in diverse andere plaatsen zoals Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Bleskensgraaf, Hardinxveld enzovoort. Wij regelen uw vervoer naar iedere willekeurige bestemming in Nederland en buitenland. Daarvoor hebben wij verschillende diensten waar u gebruik van kunt maken. Het gaat dan om:

Ons bedrijf beschikt over verschillende voertuigen, wij hebben altijd een voertuig beschikbaar dat past bij de service die wij u aanbieden.

Waarom taxi Sliedrecht?

  • Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Onze voertuigen worden keurig en op tijd onderhouden
  • U wordt veilig en comfortabel naar uw bestemming gereden
  • Verschillende betaalmethoden, waaronder pin, contant, tikkie, bank overboeking

Taxi bestellen

Wilt u een taxi bestellen in Sliedrecht? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 06 442 79 442 of het bestelformulier invullen.

Tot ziens!